Nieuwe blog

Wauw wat fantastisch! Ik heb gewoon mijn eigen website! Nu ga ik serieus door met bloggen. Ik was natuurlijk al wel een tijdje bezig op bakverslaafd.blogspot.nl. En ook daar was ik serieus mee bezig. Maar toch wilde ik het graag anders gaan doen. Langzaam aan was er al een verschuiving gaande van bakken naar gewoon gezond koken. Ik houd van bakken, koken en lekkere dingen maken. Maar in het afgelopen jaar ben ik me wel steeds bewuster geworden van de ‘nadelen’ van al dat bakken (en dan bedoel ik het minder gezonde deel). Dus ik wil nu de focus leggen op gewoon meer gezond leven. Want op de lange termijn hebben we daar allemaal wat aan. Gewoon gezond leven! Dat is hetgeen waar ik op het moment druk mee ben. Na ja druk….ik doe het gewoon. Lekker en gezond eten. Goed voor mezelf zorgen door sporten, werken en ontspanning goed te combineren. 

Nieuwe inhoud

Maar wat gaan we dan met de blog doen? Op dezelfde manier verder gaan? Wat ik wil met mijn blog is het volgende: mijn gezonde levensstijl delen, inspiratie bieden aan anderen, steun bieden aan mensen die ook graag gezond willen leven, en vooral ook mijn ervaringen delen. Een aantal van jullie zullen weten dat ik ooit een minder gezonde levensstijl heb gehad. Dat heb ik aangepast en vastgehouden. Wil je daar meer over weten? Lees dan mijn blog daarover.

Ik zal proberen om mijn ervaringen, mijn mening over bepaalde zaken en wederom wat gerechten en kook kunsten te delen.

Veel leesplezier!

Liefs Marleen

2 antwoorden op “Nieuwe blog”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *