Omelet met kipfilet cottage cheese en tomaat

Ik houd van brood! Ik ben er echt dol op, maar ik probeer er wel op te letten dat ik er niet te veel van eet. Niet omdat ik denk dat het heel ongezond is (behalve wit brood), maar er is zo veel meer dan alleen maar brood. Ga me brood ook niet verbieden, want ik zou echt gek worden. Voor mij geen koolhydraat arm dieet. Beetje variëren kan geen kwaad en als het dan met dit recept is, helemaal goed.

Ingredienten:

  • 3 eieren (of twee eieren en een ei wit)
  • 30 gram cottage cheese
  • 2 plakjes gerookte kipfilet
  • vloeibare margarine
  • paar plakjes tomaat
  • aromat

Kluts de eieren in een kom. Beetje zout en peper (en misschien nog wat andere kruiden) toevoegen. Verhit de vloeibare margarine in een koekenpan en bak daar in de omelet. Als de bovenkant droog is, dan draai je de omelet voorzichtig om. Nog even bakken tot de omelet helemaal gaar is. Op een bordje, cottage cheese erover verdelen, plakjes kipfilet erop leggen en dan een paar plakjes tomaat. Heb je sla of komkommer? Ook dat is er lekker tussen. Ik doe er graag wat aromat op. Een tik die ik uit mijn jeugd heb over gehouden. Op tomaten en komkommers doen we vaak een beetje aromat.

Eet smakelijk!

Laat je het me weten als je de omelet hebt gemaakt? Vind ik leuk om te horen.

Liefs Marleen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *