Sportcoach op vakantie

Het is zomervakantie!! Ik heb vakantie van 18 juli tot en met 8 augustus. Beetje een gek wel deze vakantie. Ik hoor van veel mensen dat ze niet weg gaan, dat ze lekker in Nederland blijven. Ook leuk natuurlijk, want in ons kikkerlandje is veel leuks te doen.
Wij gaan niet weg dit jaar (althans niet zoals we normaal doen). We hadden plannen om naar Spanje te gaan. Om mooie wandelingen te maken in de Pyreneeën en uiteindelijk neer te strijken op een camping met een zwembad voor de kinderen. We moeten een beetje compromissen sluiten hè. We hadden nog niks geboekt, omdat we het liefst gewoon op de bonnefooi gaan. Dus daar is geen man overboord. (We hadden wel een reisje naar Griekenland geboekt in mei, maar ach….die houden we nog tegoed).

Hier wil je toch wandelen

Ik ben aan het afdwalen, voor je het weet ben ik zo een uur aan het vertellen waar we de afgelopen jaren op vakantie zijn geweest. Maar daar kan je gewoon over lezen in mijn blog over reizen, haha.
Lekker een thuisvakantie dit jaar. Met de kinderen besproken wat ze willen gaan doen in deze vakantie en allemaal een ‘verlanglijstje’ gemaakt. Op dat lijstje staan onder andere: naar een pretpark, naar het Zuiderzee museum, bootje varen, suppen, chillen en shoppen. Genoeg leuke dingen te doen dus.
Vanuit deze situatie is het idee ontstaan om op fietsvakantie te gaan. Daniel en Tycho wilden eerst wandelend op vakantie gaan, maar dat was wel een beetje lastig. Je moet dan al je spulletjes zelf dragen en dat is best pittig. Maar fietsend kan dat een stuk beter. Alle spullen op de fiets en in de fietstassen.

Mijn trainingen

Mijn vakantie is dan wel van 20 juli tot en met 8 augustus, maar als Sportcoach laat ik mijn trainingen gewoon doorlopen. Alleen in de eerste week van 20 tot 24 juli vervallen de maandag en donderdag training. De rest van de trainingen gaat gewoon door:

  • zaterdag 25 juli
  • maandag 27 juli
  • donderdag 30 juli
  • zaterdag 1 augustus
  • maandadg 3 augustus
  • donderdag 6 augustus
  • zaterdag 8 augustus

Wel graag al ruim van te voren (3 dagen) laten weten of je wil komen mee doen. Mochten er te weinig aanmeldingen (minder dan 3) zijn, dan laat ik de training niet door gaan. Dan ga ik andere leuke dingen doen :-).

Liefs Marleen

Eén antwoord op “Sportcoach op vakantie”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *