Wie ben ik?

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Marleen, echtgenoot, moeder, vriendin, dochter, zus, nichtje, sportfanaat, kookfanaat en een paardenmeisje. Ik houd me bezig met een heleboel zaken. Zo werk ik als zelfstandige op diverse sportscholen, bak ik voor de lol af en toe taarten, schrijf ik een blog en probeer ik hier in huis alles te managen. Ergens tussendoor vind ik ook nog tijd voor mijn man, mezelf en mijn vriendinnen.

Vanaf dat ik kind ben vind ik schrijven leuk. Het schrijven van verhalen, gedichten en in mijn dagboek. Het leek me ook altijd erg leuk om mijn eigen blog te hebben. De stap wagen vond ik spannend. Toch heb ik het gedaan en is mijn eerste blog op 12 maart 2017 online gekomen. In totaal heb ik 42 blogs online gezet via bakverslaafd.blogspot.com. Nu waag ik de stap met iets professionelere website met een nieuwe naam, maar met ongeveer dezelfde inhoud.

Als ik iets geleerd heb in de afgelopen 39 jaar, dan is het wel dat het leven nooit loopt zoals gepland. Zo begon ik met de opleiding HBO pedagogiek in Nijmegen met het idee dat ik ‘iets met kinderen’ wilde gaan doen. Tijdens die studie kwam ik tot de ontdekking dat ik toch graag voor de klas wilde staan. Dus ben ik de PABO gaan doen. Met veel liefde heb ik 8 jaar in het basisonderwijs gewerkt. Het werk was fantastisch leuk, maar alles wat er bij kwam kijken en de druk die er continu op je schouders ligt, werd me te veel. Overspannen, ontslagen, weer opnieuw beginnen, veel plezier, toch weer te veel werkdruk, einde basisonderwijs. Op het moment dat dat stopte opende de deur naar de sportschool en werd ik gastouder. Mijn werk als gastouder heb ik met liefde gedaan, maar ik heb ervoor gekozen om verder te gaan in de sport. Een tijdje als allround medewerker op een sportschool in Arhhem. En nu werk ik op een sportschool in Zevenaar en geef ik een aantal verschillende groepslessen zoals Bodystep, BBBB, Bodypump, CXWORX. Ook werk ik als zzp’er bij een aantal verschillende sportscholen. Weer een nieuw avontuur!!

Kijken jullie samen mee wat de toekomst me nog meer gaat brengen?

Liefs Marleen