Hemelse eiwitpannenkoekjes

Oh mijn hemel…op zondag ochtend wakker worden, bedenken dat je iets lekkers wilt ontbijten en dan dit recept in elkaar draaien. Het leven kan niet beter! En dan te bedenken dat dit een gezond ontbijtje is en dat je hiermee goed voor jezelf zorgt.

Ingrediënten

  • 2 eiwitten
  • 20 gram havermout
  • 1 scoop eiwitpoeder (maar dit kan je ook prima weglaten of vervangen door bijvoorbeeld kaneel)
  • 1 banaan
  • fruit als topping (kan natuurlijk alles zijn wat lekker vindt)

Doe de eiwitten, de havermout, het eiwitpoeder of kaneel en de banaan in een kom en haal de staafmixer erdoor. Maak er een mooi beslag van. Klein beetje olie of vloeibare boter in de pan en gas erop! Pannenkoek rustig bakken en als de bovenkant mooi droog is dan draai je de pannenkoek om. Nog even verder laten garen en dan leg je die heerlijke pannenkoek op je bord. Ik had eigenlijk drie kleine pannenkoekjes willen bakken, maar dat kwam niet helemaal goed uit. Smaakte er niet minder om, hoor. Ik gebruikte als topping wat fruit uit de diepvries (wel even laten ontdooien).

Echt waar dit is zo lekker! Als je dan een verwenontbijtje wil, doe dan deze. Echt niet zo moeilijk om te maken en heel erg de moeite waard.

Eet smakelijk!

Liefs Marleen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *