Wrap met goodies

Vaak als wij s avonds tortilla’s eten herbben we niet genoeg aan een pak tortilla’s. Dus gaan er twee open en hebben we altijd wat over. Die eten we dag daarna meestal met de lunch op ofzo. Dan maakt Bastiaan er een tosti van bijvoorbeeld. Nu hebben we gisteren ook tortilla’s gegeten en zag ik de tortilla’s liggen. Ik dacht ik ga daar wat lekker van maken. En dat is gelukt. Ik deel het recept graag met jullie!

Ingredi├źnten:

  • een (volkoren) tortilla (die van mij was vrij groot)
  • cottage cheese of huttenkase
  • runderrookvlees
  • gekookt ei
  • sla
  • tomaat
  • komkommer
  • bosui
  • mosterd dille dressing

Bereidingswijze:

Besmeer de tortilla met een lekkere hoeveelheid cottage cheese en leg er een aantal plakjes rookvlees op. Ik heb er geloof ik 5 of 6 plakjes opgelegd. Lekker rijkelijk belegd. Daarover heen heb ik plakjes tomaat gelegd, wat sla, komkommer en een bosui in ringetjes. Dan het gekookte eitje er op. Ik houd er altijd van als mijn eitjes half zacht zijn (tja I’m a sucker voor halfzachte eitjes ;-)). Daarover heen lekker wat mosterd dille dressing drizzelen.

Bon apetit!

Laat je even weten als je het recept geprobeerd hebt. Ik hoor graag wat je er van vond.

Liefs Marleen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *